FÅ JOBBET ORDENTLIGT GJORT.

Av pålitliga hantverkare.

”Det ska se bättre ut när vi går därifrån än när vi kom”

Annons Mattias Bygg

Ledig tjänst i Kinda/Ydre

Som byggnadssnickare på Mattias Bygg AB ska du vara en god medarbetare, positiv, social och trevlig, då du har mycket kontakt med kunder och andra yrkesgrupper.
Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Eftersom du har mycket kontakt med människor ska du kunna prata flytande svenska. Du ska ha B-körkort och erfarenhet av byggnadsarbeten, yrkesbevis är meriterande.
Välkommen med din ansökan!

Proffs du kan lita på

Mattias Bygg har R-licens. Det betyder att vi är seriösa hantverkare med strikta etiska riktlinjer. Ordentligt försäkrade, med de rätta behörigheterna och garantier som gäller upp till 10 år.

Se här vad R står för

Få det ordentligt gjort. Och klart i tid.

Bygga om, bygga till, bygga nytt. Renovera våtrum eller kök. Lägga tak och tilläggsisolera. Säg vad du vill ha gjort – och få det ordentligt gjort. Utan att kostnaderna sticker iväg.

Våra tjänster

Bygg på ROT!

Planerar du reparation eller underhåll av en bostad du bor i och äger, kan du få upp till 50.000 kronor (motsvarande 30 % av arbetskostnaderna) i ROT-avdrag.

Så fungerar ROT-avdraget

Säg vad du vill ha gjort. Få offert. Nu!

Beskriv vad du behöver hjälp med. Inom några arbetsdagar har du ett konkurrenskraftigt kostnadsförslag. Sedan pratar vi ihop oss om en tidplan, som håller. Kom till skott nu, så jobbet blir gjort – och det ordentligt!

Nu lyfter vi Skogslund!

Tillsammans med vår samarbetspartner Trabo/Trahem Fastigheter AB genomför vi just nu ett stort byggprojekt i området Skogslund. Byggprojektet innebär 10st nya lägenheter som planeras att vara klara sommaren 2021.