Badrum och övriga våtrum.

Badrum och andra våtutrymmen ställer extra höga krav på ett fackmannamässigt utförande. Mattias Bygg har gedigen kompetens, behörighet för våtrum och utförandeförsäkring.

Tryggt att veta är att vi också har försäkringsbolagens förtroende att sanera efter andra. Gör som dem, låt oss sköta badrumsrenoveringen och minimera risken för framtida vattenskador.

Viktigast vid renovering av badrum och våtrum är att jobbet utförs enligt gällande byggnorm och att det finns försäkringar som täcker. Ofta innehåller renoveringen av ett våtutrymme en mängd moment med flera olika yrkeskategorier inblandade. Vår byggledare är aktivt med i byggprocessen och ansvarar för kvalitet och angivna tidsramar.

Utnyttja ROT-avdraget vid renovering av badrum!

Renovering av badrum och våtrum berättigar till ROT-avdrag, förutsatt att du äger och bor i huset. Avdraget, som sköts av oss och dras av på fakturan, motsvarar 30 % av arbetskostnaden, dock max 50.000 kronor per ägare och år.

Så fungerar ROT-avdraget.

Säg vad du vill ha gjort. Få offert.

Beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Därefter pratar vi ihop oss om en tidplan. Kom till skott nu, så jobbet blir gjort – och det ordentligt!