Bygga om. Bygga till. Renovera.

Bygga om eller bygga till? Renovera badrum eller kök? Byta tak eller göra löpande underhåll? Anlita proffs som följer tidplan och gör jobbet ordentligt. Och håll tillbyggnads- eller renoveringskostnader nere genom att utnyttja ROT-avdraget.

Ordning och reda

Konsten är att samordna alla hantverkare, allt material och alla arbetsmoment i ett effektivt flöde. Eller projektering, planering och styrning som det kallas på branschspråk.

Mattias Bygg är vana att arbeta i hem och miljöer där annan verksamhet pågår samtidigt. Vi planerar genomförandet så att det passar dig, lämnar klara besked och håller ordning på verktyg och material. Föresatsen är att det ska se bättre ut när vi går därifrån än när vi kom. Allt för din trygghet.

Utnyttja ROT-avdraget när du vill bygga om

Att renovera, bygga till eller bygga om berättigar till ROT-avdrag, förutsatt att du äger och bor i huset. Avdraget, som sköts av oss och dras av på fakturan, motsvarar 30 % av arbetskostnaden, dock max 50 tkr per ägare och år.

Här kan du läsa mer om ROT-avdrag och vad som gäller.

Säg vad du vill ha gjort. Få offert.

Beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Därefter pratar vi ihop oss om en tidplan. Kom till skott nu, så jobbet blir gjort – och det ordentligt!