Gräva, bygga och skapa en trädgård

Markarbete kräver ofta mycket kunskap och rejäla maskiner. Lägermo Mark har flera års erfarenhet inom entreprenad och anläggning, med oss kan du vara trygg att jobbet blir ordentligt gjort.

Ute är det nya inne

Intresset för trädgård har vuxit för många de senaste åren och utemiljön har fått en ökad status. Uteplatsen är nu en förlängning av vardagsrummet och inreds med samma omsorg. Funderar du på att utveckla din uteplats eller kanske är i behov av att anlägga en trädgård? Låt din utemiljö bli ett ställe för avkoppling och låt oss göra jobbet. Vi arbetar med allt från schaktning, stenläggning och murar. Dessutom gjuter vi grunder och plintar samt fixar kabeldragning och rörläggning.

Har du en idé som du inte riktigt vet hur du ska genomföra? Eller behöver du tips och inspiration för din utomhusmiljö? Vi har stor kunskap inom trädgård och utemiljö. Tillsammans kan vi komma fram till en lösning som passar just dig. Hör av dig till Joel.

Säg vad du vill ha gjort. Få offert.

Beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Därefter pratar vi ihop oss om en tidplan. Kom till skott nu, så jobbet blir gjort – och det ordentligt!