Renovera kök

Vi på Mattias Bygg är proffs på att renovera kök, den bästa investering – och mest genomgripande förändring – du kan göra därhemma.

Låter du oss ta hand om köksrenoveringen får du någon som samordnar och tar ett övergripande ansvar. Anlita Mattias Bygg, så blir det fackmannamässigt gjort och färdigt i tid.

Innan du börjar renovera köket, ta dig tid att fantisera!

Vad drömmer du om i ditt nya kök? Vilken stil vill du ha? Gillar du lantliga kök med profilerade luckor, modern stil med släta luckor och inbyggda vitvaror eller kanske shakerkök som ger en platsbyggd känsla. Ska det vara ljust eller mörkt?

Vi finns här för att förvandla dina idéer till verklighet. Med vår expertis och din vision blir resultatet fantastiskt!

Materialval

Köksrenovering handlar inte bara om utseende, det handlar också om hållbarhet och funktionalitet. Vi kan guida dig genom olika materialval, från klassiska till moderna, och hjälpa dig välja det som passar bäst för dina behov.

Optimera utrymmet

Ett effektivt kök är välorganiserat och optimerat för användning. Vi kan hjälpa dig att planera för bästa användning av utrymmet, från smart förvaring till ergonomisk layout, så att ditt kök blir både vackert och praktiskt.

Tidsplan och budget

Be om en offert och en tidplan inför din köksrenovering så behöver du inte oroa dig för tidspress eller budgetöverskridningar. De är experter på att hålla sig inom tidsramen och budgeten, samtidigt som de levererar högkvalitativt arbete som överträffar dina förväntningar.

Hantverk i fokus

Med skicklighet och precision ser vi till att varje detalj noggrant utförd. Från installation av skåp till montering av bänkskivor, kan du lita på att resultatet blir professionellt och hållbart.

 

Att renovera köket är inte bara en investering i ditt hem, det är en investering i livskvalitet. Med hjälp av oss kan du skapa det kök du alltid har drömt om, ett rum som inte bara är en plats för matlagning, utan också för gemenskap och glädje. Så varför vänta? Låt Mattias Bygg göra din köksdröm till verklighet idag!

Utnyttja ROT-avdraget vid renovering av kök!

Renovering av kök berättigar till ROT-avdrag, förutsatt att du äger och bor i huset. Avdraget, som sköts av oss och dras av på fakturan, motsvarar 30 % av arbetskostnaden, dock max 50.000 kronor per ägare och år.

Säg vad du vill ha gjort. Få offert.

Beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Därefter pratar vi ihop oss om en tidplan. Kom till skott nu, så jobbet blir gjort – och det ordentligt!