CAD/Kalkylering

Går du i hustankar? Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder CAD/Kalkyl. 
Kalkyleringar är något vi ständigt gör i samband med att vi räknar på våra jobb. I takt med att storleken på våra projekt växer krävs ofta en mer övergripande kalkylering.

 

Fördelar för dig som kund

  • Korrekta kalkyleringar
  • Ger möjlighet till visualisering
  • Du får hjälp med bygglov och övriga bygghandlingar
  • En korrekt kalkylering sparar både tid och pengar

Vi hjälper dig från idé till färdigt resultat

Tillsammans med vår samarbetspartner Tranark Arkitekter hjälper vi dig som kund med alla bygghandlingar och projekteringar. Detta gör att vi blir mera kompletta i vårt utbud av tjänster vilket gynnar dig som kund.

Med hjälp av ett renderingsprogram kan vi även göra visualiseringar av dina hustankar – både exteriört och interiört. Det innebär att vi kan presentera bilder från våra skisser, som är så nära verkligheten att man får en känsla av hur det färdiga resultatet kommer att bli. Redan på ritningsstadiet kan vi därmed diskutera och prova olika material på kök, fasader etc. för att få det slutresultat du som kund vill ha.

 

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Tillsammans med vår samarbetspartner Tranark hjälper våra arbetsledare dig att ta fram bygglovsritningar oavsett om det är en liten tillbyggnation eller stor nybyggnation du ska göra. Ta kontakt med Samuel Aztor, Jimmy Westerberg eller Mikael Bremer så kan ni tillsammans diskutera vilka behov du har även av visualieringar osv.