Försäkringsskador

Att råka ut för en brand, en vattenläcka eller att upptäcka mögel i sitt hus. Försäkringsskador är en mardröm för alla fastighetsägare. Om olyckan är framme är det en trygghet att veta att det är professionellt folk som dyker upp och reparerar skadan.

Vi är förtroendebyggare med avtal

Att vara förtroendebyggare innebär att man som byggföretag anlitas av ett försäkringsbolag när något har hänt med en fastighet. Vi på Mattias Bygg har avtal med IF, Länsförsäkringar, Folksam och Dina Försäkringar, men vi blir anlitade även av andra försäkringsbolag som vet att vi gör ett professionellt jobb.

Pierre Paulsen – erfaren handläggare

Pierre Paulsen är handläggare och administrerar förtroendeuppdragen. Pierre har inte bara kunskap om fastigheter utan även om försäkringar, vilket är bra när det kommer till att bedöma om skadan täcks av försäkringen.

Det är försäkringsbolaget, och inte du som drabbad, som kontaktar Pierre. Berättigar skadan till ersättning får du ett skadenummer och bolaget kontaktar oss, som är förtroendebyggare med avtal. Därefter tar vi över ärendet. Vi gör en uppskattning av skadan och tar fram kalkyler som försäkringsbolaget sedan får ta ställning till.

Innan skadan åtgärdas får du snabbt reda på dina kostnader när det gäller självrisk och åldersavdrag. Vi jobbar i programmet Meps som är speciellt utformat för försäkringsskadebranschen.

Vårt upptagningsområde för förtroendeuppdragen är Tranås och angränsande kommuner, såsom Aneby, Boxholm, Kinda och Ydre.

Kontakta vår skadehandläggare Pierre Paulsen: pierre@mattiasbygg.se – tel: 072-203 81 75

Jag är arbetsledare i Tranås, Aneby & Boxholm med omnejd. Undrar du över något kan du kontakta mig.

Tobias Lägermo
tobias@mattiasbygg.se
072-324 37 97

Jag är arbetsledare i Ydre & Kinda med omnejd. Undrar du över något kan du kontakta mig.

Samuel Aztor
samuel@mattiasbygg.se
070-279 79 72