Nu lyfter vi skogslund

Trabo/Trahem Fastigheter har under många års tid anlitat Mattias Bygg till alltifrån mindre renoveringar till större byggnationer. Hög kvalitet, snabb kommunikation och personlig service är några av skälen till att man kommer tillbaka.

– Det betyder mycket för oss att jobba med ett lokalt byggföretag som värderar långsiktiga relationer, säger Martin Rosén, vd på Trabo/Trahem Fastigheter. Genom att få en personlig kontakt vet vi vad vi kan förvänta oss och att det alltid finns någon som förstår våra behov.
Ända sedan Martin Roséns svärföräldrar etablerade familjeföretaget i Tranås för 15 år sedan har Mattias Bygg varit en återkommande samarbetspartner. Till en början gällde arbetet främst åtgärdande av försäkringsskador, men över tid har samarbetet växt till att omfatta bland annat renoveringar och nybyggnationer.

– Under åren har det till exempel handlat om vattenskador och mindre jobb som dörrbyten till renoveringar av hela lägenheter. Det senaste projektet är en nyproduktion på 10 lägenheter som påbörjades i början av året, där Mattias Bygg har huvudansvaret för arbetet. Det underlättar väldigt mycket att de kan ta ett helhetsgrepp och dra i alla trådar med underleverantörer utan att vi som kund behöver göra något.
Den höga servicenivån och smidig kommunikation är andra skäl till varför man på Trabo/Trahem Fastigheter fortsätter att anlita Mattias Bygg.

– De levererar alltid enligt den standard vi vill ha, ställer upp även om vi skulle ringa med kort varsel och missar aldrig att återkoppla om det är något som behöver ändras eller ses över medan arbetet pågår. Med den typen av löpande dialog är det lätt för oss att följa projektet på nära håll och försäkra oss om att allt går som planerat.

Pålitlighet är alltid en bärande faktor när man anlitar en byggfirma, konstaterar Martin Rosén, men för kunder i fastighetsbranschen är det kanske ännu mer avgörande.

– Ofta finns det ett förbestämt datum då hyresgästen har tänkt att flytta in, och då måste man kunna hålla sig till den uppsatta tiden, kvaliteten och budgeten för arbetet. Som fastighetsbolag har vi ett ansvar gentemot de boende, därför är det extra viktigt att vi har hantverkare vi kan lita på.

”Som fastighetsbolag är det viktigt att ha hantverkare vi kan lita på”